Home / Ekonomia (page 726)

Ekonomia

Dalipi në bashkëbisedim me bankierët suedeze

Zv/ministri i MZHUT, Alfred Dalipi, në bashkëbisedim me bankierët e kompanisë suedeze Redeye, ndau  ide  dhe vlerësime mbi potencialet turistike të Shqipërisë. Kjo tryezë  bashkëbisedimi u  organizua nga Agjencia Kombetare e Bregdetit. Gjatë bisedës u diskutua mbi marredhëniet dypalëshe në ...

Read More »

Në treg Harta Turistike e Shqipërisë

Albania Map & Guide në bashkëpunim me  Bashkinë e Sarandës, hedhin në treg  “Hartën Turistike të Shqipërisë”, një produkt që, në bashkëpunim me bizneset e turizmit, me grupet e interesit, me njësitë vendore, do të bëjnë  që të plotësohen  nevojat ...

Read More »

Nis rikonstruksioni i urës së Zvërnecit

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit ka marrë masa të menjëhershme për fillimin e punimeve për riparimin e urës së Zvërnecit, që lidhet me ishullin ku gjendet Manastiri i Shën Mërisë. Ky manastir shërben si një vend pelegrinazhi për shumë ...

Read More »