Home / Ekonomia (page 81)

Ekonomia

Shqipëri-Mali i Zi, negociim kushteve tregtare

 Zv.kryeministrja Senida Mesi gjatë një vizite zyrtare në Mal të Zi ka takuar Milutin Simović, zëvendës-kryeministër për Politikat Ekonomike dhe Sistemin Financiar, si dhe Ministër për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural. Zv/kryeministrja thotë se ka diskutuar me homologun malazez në lidhje ...

Read More »