Home / Kosova (page 61)

Kosova

Çfarë propozimi ka Daçiq për Kosovën?

Zëvendëskryeministri i parë serb, Ivica Daçiq ka thënë se dialogu me Kosovën me presidentin serb Aleksandar Vuçiq është edhe njëherë kontroll i opsionit ‘Demarkacioni’ për ‘serbët dhe shqiptarët’, e cila sipas tij është e ngjashme me mbrojtjen e serbëve ndër ...

Read More »

Kostiq: Dialog, jo luftë me Kosovën

Udhëheqësi i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, Vladimir Kostiq, ka thënë që dialogu me Kosovën paraqet të ardhmen e popullit serb, andaj të gjithë duhet të paraqesin pikëpamje e tyre.   Kostiq ka thënë që akademia do të marrë ...

Read More »