Home / Rajoni / Maqedonia (page 132)

Maqedonia

Gazetari ofendon rëndë kryeministrin Gruevski

Gazetari Sashe Ivanovski-Politiko ka ofenduar rëndë kryeministrin Gruevski me një postim në Facebook në lidhje me përmendoret dhe figurat kombëtare. Gruevski për përmendoret tha ‘një shtet duhet të ketë shenjë për të kaluarën, shenjë për heronjtë, shenjë për betejat, fitoret, ...

Read More »

Kosova tensionon marrëdhëniet Serbi-Maqedoni

Marrëdhëniet Beograd-Shkupit janë tronditur seriozisht para disa ditësh. Kjo tronditje po vazhdon dhe ka gjasa të ashpërsohet. Siç njofton gazeta e Beogradit “Novosti”, shkak për këtë tendosje të re është një mbishkrim në një tabelë në një rrugë në ndërtim ...

Read More »