Home / Rajoni / Maqedonia (page 141)

Maqedonia

Arrihet kompromisi për marrëveshjen e 2 Qershorit

Partitë kryesore në Shkup kanë arritur kompromis për pikat kontestuese të marrëveshjes së 2 Qershorit. Në negociatat që zgjatën rreth 14 orë dhe përfunduan pas mesnatës, udhëheqësit politikë kanë tejkaluar dallimet rreth projektligjit për formimin e qeverisë kalimtare dhe atij ...

Read More »

Rritet vdekshmëria e lehonave dhe foshnjave

Të dhënat e Entit Shtetëror të Statistikave tregojnë se në Maqedoni sa vjen e rritet përqindja e vdekshmërisë së lehonave dhe foshnjave. Vdekshmëria e lehonave ka arritur shkallën e 14.3 për qind, që nga ekspertët vlerësohet se është  tre herë ...

Read More »

Kumanovë, aksion policor në “Lagjen e Trimave”

Forca të shumta policore, në orët e para të mëngjesit të së mërkurës, kanë ndërmarrë një aksion policor në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë. Dëshmitarë okularë pohojnë se njësiti për intervenim të shpejtë ka bastisur shtëpinë e Riza Jonuzit, i ...

Read More »