Home / Rajoni / Maqedonia (page 178)

Maqedonia

Shilegov: Me cilat para u blenë pronat?

Pasi që dje kryeministri Nikolla Gruevski përmes kumtesës mohoi se është pronar i parcelave në Vodno, LSDM-ja opozitare sot e pyet kryeministrin pse është interesuar për madhësinë e hapësirës dhe për pronësinë e of-shor kompanive nga Belizeja dhe Llugano. Nga ...

Read More »