Home / Rajoni / Maqedonia (page 34)

Maqedonia

Ivanov-Bukova: Diskutojnë për sfidat e UNESCO-s

Presidenti Gjorge Ivanov sot në Aman realizoi takim me drejtoreshën e përgjithshme të UNESCO-s, Irina Bokova, me të cilën bisedoi për aktivitetet dhe projektet vijuese dhe të ardhshme të Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me organizatën botërore për arsim, shkencë ...

Read More »