Home / Politika (page 2)

Politika

Ministri Koka gjobit 5 kryebashkiakë

Pesë kryetarë bashkie dhe disa krerë institucionesh publike spitalore kanë marrë gjoba nga Ministria e Mjedisit për mbetjet spitalore. Në analizën e punës për vitin 2016, kryeinspektori i ISHMP, Ergys Agasi, theksoi faktin se “të dhënat shënojnë rezultate dukshëm pozitive, ...

Read More »