Home / Politika (page 710)

Politika

Qeveria i ofron zyrë Sali Berishës

Kryeministria: Katër apartamente për të gjithë ish-presidentët në selinë e ish-Komisionit të Shërbimit Civil Qeveria shqiptare ka marrë vendim për t’i ofruar zyra pune falas ish-presidentëve të shtetit shqiptar. Një godinë disakatëshe në qendër të Tiranës do t’i bëjë bashkë ...

Read More »

Valentina Leskaj zgjidhet zv/presidente e KiE

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës (PACE) ka zhvilluar sot zgjedhjet për President dhe Zëvendëspresident të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës. Në këto zgjedhje, Valentina Leskaj, deputete e Partisë Socialiste, është zgjedhur Zëvendëspresidente e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të ...

Read More »