Home / Politika (page 870)

Politika

PD: Reklama me paratë e taksapaguesve

PD ka dale te dielen me nje deklarate te zedheneses Laura Vorpsi, ku theksohet se Edi Rama vazhdon të paguajë reklama me paratë e taksapaguesve për të treguar gjera që nuk kanë ndodhur as sot, as këto 300 ditë. “Shqetësuese dhe ...

Read More »