Home / Bota / Amerika (page 23)

Amerika

SHBA, 242 mijë vende të reja pune

Norma e papunësisë në shtetet e bashkuara të amerikës mbetet e pandryshuar pranë 4.9% gjatë shkurtit. Gjatë muajit u shtuan 242 mijë vende të reja pune, duke mposhtur edhe pritshmëritë që flisnin për një shifër pranë 172 mijë. Por të ...

Read More »

Ironia e TIME me Trampin

“Në avion me Donald Trump” i çon lexuesit në brendësi të kopertinës më të fundit të revistës TIME ku jep një mesazh të fortë me 4 mbiemra për Donald Trump: “ngacmues, aktor, prishës festash dhe demagog”. Ndërsa në kutinë e ...

Read More »