Home / Europa (page 22)

Europa

Dyndje refugjatësh në ishullin Kos

Ishulli grek Kos po përballet me një valë të madhe refugjatësh. Autoritetet greke nuk janë të përgatitura për një valë të tillë. Ndërkohë që edhe kriza ekonomike dhe sociale është e madhe. Gati 1000 refugjatë shtyhen në portin e ishullit ...

Read More »

Vala e imigrantëve në Evropë

Roja bregdetare italiane po vazhdon të koordinojë operacionet e shpëtimit në Mesdhe ndërsa punonjësit e emergjencave ishin të gatshëm në portin Augusta në Siçili për t’u kujdesur për 420 emigrantë që ishin në bordin e një anije luftarake kroate të ...

Read More »