Home / Kryeartikull (page 9)

Kryeartikull

Qeveria mashtruese e Italisë

Qeveria populiste e Italisë bën atë që dinë të bëjnë më mirë populistët: Të shtrembërojnë faktet, të ndezin emocionet me fajësime të pavërteta e parrulla të thjeshta e të nxjerrin kështu kapital politik. Ministri italian i Ekonomisë, Luigi di Maio ...

Read More »

Për pushimet e Ramës dhe të Bashës

Në përpjekje për të mbajtur gjallë temat e debatit politik në Shqipëri, edhe gjatë muajit gusht, mediat por edhe opinionin publik nëpërmjet rrjeteve sociale, jo rrallëherë janë munduar që ta bëjnë këtë edhe nëpërmjet pushimeve të liderëve tanë politik në ...

Read More »

Buzëqeshja e madhe e Rusisë

Hashim Thaçi ia hapi një deriçkë Rusisë, por ajo është tepër e madhe për t’u mjaftuar me ka 1. Në shikimin nga Moska “korrigjimi” i Hashim Thaçit mund të shihet me buzëqeshjen e madhe të një rasti të mirë gjeopolitik. ...

Read More »

Përse duhet rinovuar SHISH

Nga Bedri Islami Dekonspirimi i një aksioni, të nisur nga shërbimet inteligjente të vendeve partnere, është njëri ndër sinjalet më të rëndësishme të kohëve të fundit për degradimin, prej kohësh dhe jo vetëm tani, të Shërbimit Inteligjent shqiptar. Duke qenë ...

Read More »