Home / Teknologji (page 69)

Teknologji

iWatch, numërimi mbrapsht ka nisur

Ka nisur numërimi mbrapsht për produktin më të ri të “Apple”, iWatch. Dispozitivi i përshtatshëm për kyçin e dorës do të dalë në treg më 10 prill. Fillimisht ai do të jetë i pranishëm në dyqanet luksoze dhe më pas ...

Read More »