Home / Kronika (page 783)

Kronika

Prezantohet platforma e edukimit fiziko-sportiv

 Zv/ministri i Arsimit dhe Sportit, Rauf Dimraj, prezantoi sot Platformën e edukimit fiziko-sportiv në sistemin arsimor. Gjatë konferencës zv/ministri Dimraj tha se qëllimi i platformës është të përmirësojë shëndetin, sidomos të rinisë shkollore, nëpërmjet masivizimit të aktivitetit fizik. “Platforma e Edukimit ...

Read More »

Dhuna në familje, policia ndërhyn në 8 raste

Në kuadër të punës për parandalimin e ngjarjeve dhe dhunës në familje nga strukturat e policisë së Kryeqytetit, është ndërhyrë në 8 – raste të parandalimit të krimit në ambjentet familjare, duke kryer veprimet proçedurale dhe plotësuar Kërkesë Paditë për ...

Read More »