Home / Kronika (page 785)

Kronika

Në Shqipëri 11 ekzekutime në 6 muaj

Në 6 muajt e fundit kane ndodhur 11 vrasje pa autor, shume prej te cilave te tipit mafioz. Viktimat kanë qenë biznesmenë, punonjës të shtetit dhe persona me precedentë penale. Në skenat kriminale nuk mungojnë ngjashmëritë, siç është përdorimi i ...

Read More »