Home / Bota (page 20)

Bota

Pse u shkarkua Rex Tillerson?

Marrë nga Bloomberg, opinion nga Hal Brands: Që në çastin kur Rex Tillerson bëri betimin si Sekretar Shteti i SHBA-ve, rreth një vit më parë, u pa qartë që mandati i tij do të ishte jetëshkurtër dhe pa lënë gjurmë ...

Read More »