Home / Bota (page 32)

Bota

Tarifat amerikane ndaj Meksikës dhe imigracioni

Zyrtarët amerikanë dhe meksikanë paralajmërojnë se rritja e tarifave ndaj importeve të Meksikës, me qëllim frenimin e fluksit të emigrantëve nga Amerika Qendrore drejt kufirit amerikan, do të dëmtonte ekonomitë e të dy vendeve. Presidenti Donald Trump ka kërcënuar se ...

Read More »