Home / Rajoni (page 29)

Rajoni

Maqedonia dhe Serbia bashkëmenaxhojnë kufirin

Maqedonia e Veriut dhe Serbia nga e hëna kanë menaxhim të përbashkët kufitar. “One-stop-shop” do të thotë procedura më të thjeshta, që zbatohen në një vendkalim të përbashkët kufitar. Projekti i ashtuquajtur “One stop shop” synon kontrolle kufitare dhe doganim ...

Read More »