Home / Rajoni (page 395)

Rajoni

Peshkopi serb befason me gjuhë të matur

Metropolitani Amfilohije, aktualisht metropolitan i Kishës Ortodoskse serbe në Mal të Zi,ka befasur të pranishmit sot në Gazimestan. Ai me rastin e “Vidovdanit” tha se ka gojëdhënaqë thonë se Millosh Kopiliqi (Obiliqi) mund të jetë shqiptar dhe ka të atilla ...

Read More »

Maqedonia drejt ndarjes?!

Sa vjen e më shumë Greqia po rrit pretendimet dhe kërcënimet mbi shtetin maqedonas, dhe kjo nuk shihet aq mirë nga zyrtarët më të lartë shtetëror në Shkup, të cilët kanë folur edhe për një ndarje të mundshme të Maqedonisë. ...

Read More »

Greqi, kryetari i Partisë Ekologjiste dënohet me 37 vjet burg për falsifikim dokumentesh

Kryetari i shumëpërfolur i Partisë Ekologjiste Greke, Dhimostenis Vergis u dënua me 37 vjet burg pasi Gjyjkata greke e Apelit e shpalli fajtor për kalim të paligjshëm të pasurisë shtetërore në pronë private dhe falsifikim dokumentesh ku pretendonte si pronë ...

Read More »

Shqipëria refuzon ftesën e Serbisë për ushtrime të përbashkëta

Në bazën ushtarake të ushtrisë serbe “Jug”, në kufi mes Serbisë dhe Kosovës, në Dobrosin, do të zhvillohet stërvitje ushtarake, ku do të marrin pjesë pjesëtarë të ushtrisë amerikane edhe ato ballkanike si nga Sllovenia, Kroacia, dhe, Bulgaria, Maqedonia, Rumania. ...

Read More »

Kryetari i Partisë Ekologjiste dënohet me 37 vjet burg për falsifikim dokumentesh

Kryetari i shumëpërfolur i Partisë Ekologjiste Greke, Dhimostenis Vergis u dënua me 37 vjet burg pasi Gjyjkata greke e Apelit e shpalli fajtor për kalim të paligjshëm të pasurisë shtetërore në pronë private dhe falsifikim dokumentesh ku pretendonte si pronë ...

Read More »