Maqedonia

LSDM prish koalicionin me ‘Qytetarët për Maqedoninë?!’

LSDM-ja del nga koalicioni ‘Qytetarët për Maqedoninë, konfirmuan burime jozyrtare të partisë.

‘Vesta’, njoftoi zyrtarisht se nesër udhëheqësi Zoran Zaev, do të jetë në vizitë në qytetin e Strugës. Jozyrtarisht, LSDM-ja po përgatitet për zgjedhje me programin e saj, kurse koalicioni do të vazhdojë vet rezistencën kundër qeverisë.
“Ne po hyjmë në parlament dhe për këtë arsye secili do të shkojë në rrugën e tij, njofton LSDM-ja.

Koalicioni ‘Qytetarët për Maqedoninë’ i janë bashkangjitur 70 OJQ-v dhe 15 parti, dhe së bashku ata kanë marrë pjesë në protestën qytetare të 17 majit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button