Home / Rajoni (page 448)

Rajoni

Kontrolli i internetit në Turqi

Parlamenti turk miratoi ashpërsimin e ligjit gjithsesi restriktiv për internetin. Tani autoriteti i telekomunikacionit shtetëror mund të mbledhë të dhënat e përdoruesve pa urdhër gjykate dhe të bllokojë faqe të caktuara.Parlamenti turk miratoi në fillim të javës (8.9.) me propozim ...

Read More »

Athina përforcon ligjet kundër racizmit

Masat për ndëshkimin e racizmit, antisemitizmit dhe nxitjes për urrejtje do të përforcohen në Greqi, pas miratimit të një ligji dje në mbrëmje, në një vend ku partia me inspirim neonazist, Agimi i Artë, ka arritur një mbështejte të konsiderueshme. Ligji ...

Read More »