Home / Arte (page 2)

Arte

Poetika te Lirikat e Frederik Rreshpjes

Modestisht provova të eksploroj në imagjinatën metonimike të poeti Rreshpja për të kuptuar veçanësitë e unit të tij poetik dhe tharmit artistik ku ky poet e mbrun frymëzimitn e tij krijues tek arritjet më të mira krijuese dhe të kuptoj ...

Read More »