Home / roze / Rita plot stil në Nju Jork

Rita plot stil në Nju Jork

Të drejtosh një prej spektakleve më të ndjekur në Shtetet e Bashkuara kërkon dhe sakrifica. Duhet të jesh e kujdesshme që të tregosh stil në jetën e përditshme dhe ky kujdes Rita Orës nuk i mungon.

Këngëtarja u fotografua në rrugët e Nju Jorkut me një bluzë transparente të kombinuara me pantallona xhinse.

Më herët, 25-vjeçarja u shfaq sportive në një shëtitje me biçikletë në “Mollën e Madhe”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: