Home / Teknologji / Quhen “emoldjis” dhe janë për të moshuarit

Quhen “emoldjis” dhe janë për të moshuarit

Emoji me dhëmbë falso dhe dhimbje shpine, krijim i ri i një gjysheje të inatosur, që suhë shpejt mund të përdoren pasi të marrin aprovimin zyrtar.

Diane Hill nga Coventry, shprehet se emoji që qesh, ndihet i përgjumur apo i mërzitur nuk përfaqëson jetën dhe dëshirat e të moshuarve.

Ato do të quhen “emoldjis” dhe janë për moshat mbi 50 vjeç. Një artist ka vizatuar idetë e saj dhe i ka dërguar në Unicode Consortium i cili merret me përditësimet e emoji.

“Dua diçka që të tregojë dhimbjen, pasi mua më dhemb kurrizi, gjuri, dhe dua emoji me sze”, thotë Hill.

Leave a Reply

%d bloggers like this: