Home / roze / Zyrtare! Princi Harry në lidhje me Meghan Markle

Zyrtare! Princi Harry në lidhje me Meghan Markle

Princi Harry është në një lidhje me aktoren Meghan Markle, “prej disa muajsh”, konfirmon sot Pallati Kensington. Në një deklaratë për shtyp mëngjesin e të martës thuhet se Harry, 32 vjeç, “është i shqetësuar për sigurinë e zonjushës Markle dhe është thellësisht i zhgënjyer që nuk ka mundur ta mbrojë atë”.

“Nuk është e drejtë që disa muaj lidhje me të zonja Markle të jetë subjekt i një stuhie të tillë”, vijon më tej deklarata. Më pas thuhet se princi Harry nuk e sheh “si lojë, por është jeta e saj dhe e tij”.

Aktorja 35-vjeçare, e cila është mjaft e njohur për rolin e saj si Rachel Zane në dramën amerikane, Suits, mendohet të jetë takuar me princin gjatë vizitës së tij në Toronto në maj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: