roze

Një fatkeqësi për Will Smith

Babai i Will Smith ka ndërruar jetë. Lajmi është konfirmuar nga ish bashkëshortja e aktorit, Sheree Fletcher, me të cilën Will ka qënë i martuar 1992-1995.

Ajo ka postuar një foto të Will dhe babait të tij, Willard Carroll Smith Sr, bashkë me djalin e tyre Trey, sot 23 vjeçv duke shprehur dhe homazhet për të. Vetë Will edne nuk e ka konfirmuar si lajm.

“Do të na mungosh Daddio! Ti jetove dhe luajte sipas rregullave të tua”, shkruan Sheree.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button