Home / Teknologji / ‘MSN Messenger’ mbyllet përfundimisht pas 15 vjetësh

‘MSN Messenger’ mbyllet përfundimisht pas 15 vjetësh

msn-320x213I lindur në vitin 1999 si rival i ‘AOL Instant Messenger’, pas 15 vjetësh shërbimi ‘MSN Messenger’ ose ‘Live Messenger’ do t’i lërë përfundimisht rrugë të lirë shërbimit ‘Skype’.

Vendimi ishte marrë që në vitin 2013 edhe për shkak të konkurrencës së rrjeteve sociale dhe formave të tjera të chat-imit, por në Kinë ky shërbim ka vijuar të funksionojë. Tashmë, edhe në këtë pjesë të botës MSN do të mbyllet përfundimisht duke nisur nga 31 tetori.

‘Skype’ është blerë nga Microsoft në vitin 2011 për 8,5 mld dollarë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: