Home / Parlamentare / Selami e Tahiri pa mandat, betohen deputetët e rinj Çela dhe Zeno

Selami e Tahiri pa mandat, betohen deputetët e rinj Çela dhe Zeno

Seanca e sotme në Kuvendin e Shqipërisë ka nisur me betimin e dy deputetëve të rinj, Flamur Çela e Edmond Zeno të cilët morën mandatin duke zëvendësuar përkatësisht Shkëlqim Selamin dhe Dashamir Tahirin.

Dy deputetëve e Vlorës, Selamit të LSI dhe Tahirit të PDIU iu hoq mandati i deputetit pasi u prekën nga ligji i dekriminalizimit.

Nga hetimet e prokurorisë rezultoi se këta deputetë kishin fshehur dënimet për vepra të ndryshme penale, të cilat nuk i kishin shënuar në formularin e vetëdeklarimit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: