Parlamentare

Komisioni i Posaçëm për Dezinformimin, PS propozon anëtarët

Partia Socialiste ka propozuar emrat për anëtarët e saj në Komisionin e Posaçëm për Dezinformimin. Erion Braçe është emri i propozuar nga PS, për të qenë kryetar i Komisionit.

Ndërsa emrat e tjerë për anëtarë të Komisionit janë Bledi Çuçi, Mimi Kodheli, Pandeli Majko, Enslemvera Zake dhe Etilda Gjonaj.

Më datë 11 prill, në parlament u miratua me 73 vota pro dhe 7 kundër ngritja e Komisionit për Dezinformimin. Një pjesë e konsiderueshme e opozitës nuk ka marrë pjesë në këtë votim. Ky komision i posaçëm do të angazhojë anëtarë nga 4 komisioneve të tjera parlamentare, Komisioni i Jashtëm, Ligjet, Siguria Kombëtare dhe Edukimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button