Home / Kronika / Gjykata i ul 45 ditë nga dënimi pedofilit David Brown

Gjykata i ul 45 ditë nga dënimi pedofilit David Brown

Gjykata e Tiranës ka ulur me 45 ditë dënimin e mbetur për David Brown, britanikun e dënuar me 20 vjet burg për pedofili.

Vendimi i gjykatës ishte në pranim të kërkesës së bërë nga i dënuari Brown. Avokatja i tha gjykatës që kërkuesi ka shfaqur sjellje shumë të mirë në burg, ka zbatuar rregulloren dhe është përfshirë në organikën e burgut 302 në punë të ndryshme.

Brown i ka mbetur dhe 4 vjet e 8 muaj nga përfundimi i dënimit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: