Home / Kronika / Irak, vriten 8 xhihadistë shqiptarë që luftonin krah terroristëve

Irak, vriten 8 xhihadistë shqiptarë që luftonin krah terroristëve

terror-320x212Tetë terroristë shqiptarë në Irak janë vrarë dje, mëson gazeta Zëri nga burimet e saj.

Nga një sulm ajror në Irak janë vrarë 11 terroristë nga 8 prej të vrarëve janë shqiptarë. Më së shumti ka nga Kosova 8 prej tyre, njëri nga Maqedonia dhe një nga Shqipëria.

Të vrarit kosovarë janë:

 1. Ebu Sofjani
  2. Ebu Samiri nga Mitrovica
  3. Ebu Ubajde
  4. Ebu Jusufi – Zeqir Qorraj
  5. Abdurrahman – Liridon Sadiku
  6. Ebu Sara – Sinan Muji

Ndërkaq, Ebu Aishe është personi i vrarë nga Shqipëria, si dhe Ebu Uvejs nga Maqedonia.

Leave a Reply

%d bloggers like this: