Home / Te ndryshme / Këto kotele nuk mund të jetojnë dot të ndara nga njëra-tjetra

Këto kotele nuk mund të jetojnë dot të ndara nga njëra-tjetra

Vëllai dhe motra Canele dhe Amelie janë dy kotele shumë të ëmbla, por që kanë një të keqe.

Ata nuk qëndrojnë dot të ndarë nga njëri-tjetri për asnjë moment. Pronari iu ka bërë atyre një shtrat druri dhe ata flenë si engjëj.

Ata kanë edhe mbulesën e tyre të krevatit, që askush nuk guxon ta prekë.  Kotelet 3 muajshe flenë çdo ditë të përqafuar dhe fotot që janë publikuar nga pronari i tyre, janë shumë të ëmbla.

Sipas pronarit të tyre, Rie Tamura, nga Japonia, macet nuk mund të flenë nëse nuk janë bashkë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: