Home / Kronika / Erinda Ballanca betohet në Kuvend, zyrtarizohet në krye të Avokatit të Popullit

Erinda Ballanca betohet në Kuvend, zyrtarizohet në krye të Avokatit të Popullit

Nga sot në krye të institucionit të Avokatit të Popullit do të jetë Erinda Ballanca.

Balanca vjen si propozim i opozitës, pas marrëveshjes Rama-Basha, që i dha fund krizës dhe futi PD në zgjedhje.

Ajo bëri sot betiomin në Kuvend. Tashmë, Ballanca do të jetë drejtuesja e Avokatit të Popullit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: