Home / Te ndryshme / FOTOT/ Madhështia e shkretëtirave

FOTOT/ Madhështia e shkretëtirave

Sa herë që flasim për shkretëtira, imagjinojmë një vend të shkretë, pa ujë, ku nuk ka asgjë dhe nuk ndodhë asgjë.

Megjithatë, shkretëtirat mund të jenë të magjishme, sidomos për fotografët. Në shkretëtira, për shembull:  rriten bimë të rralla në botë, të cilat mund të mbijetojnë në kushte ekstreme klimatike.

Në shkretëtira po ashtu, gjenden dhe dunat e rërës që duken si imazhe përrallash. Në vijim ju sjellim një galeri të fotografive të realizuara në shkretëtirat më të njohura të botës, si në Sahara, Kalahari, Arktik… të cilat fshehin peizazhe nga më të paimagjinueshmet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: