Home / Te ndryshme / Rama: Sapo ka përfunduar aksioni i pastrimit nga misioni arkeologjik franko-shqiptar në qytetin mesjetar të Sardës

Rama: Sapo ka përfunduar aksioni i pastrimit nga misioni arkeologjik franko-shqiptar në qytetin mesjetar të Sardës

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot në rrjetin social “Facebook” disa foto me pamje nga Sarda, qyteti mesjetar në ishullin e Shurdhahut, Shkodër.

Rama thekson se ky është një monument kulture i kategorisë së parë, ku sapo ka përfunduar aksioni i pastrimit nga misioni arkeologjik franko-shqiptar.

“Mirëmëngjes dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje nga Sarda, qyteti mesjetar në ishullin e Shurdhahut, Shkodër, monument kulture i kategorisë së parë, ku sapo ka përfunduar aksioni i pastrimit nga misioni arkeologjik franko-shqiptar””, shkruan kryeministri Rama në “Facebook”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: