Home / Kosova / Kështu u prit Ramush Haradinaj nga zyrtarët e BE-së në Bruksel

Kështu u prit Ramush Haradinaj nga zyrtarët e BE-së në Bruksel

Një delegacion i Kosovës, i kryesuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, mori pjesë sot në takimin e dytë të Këshillit të Stabilizim-Asociimit ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Takimet u zhvilluan në Zyrën e Mogherinit, ku mori pjesë edhe Komisioneri për Zgjerim, Johannes Hahn.

Një ditë më parë në Bruksel, zyrtarët evropianë kanë pritenedhe Kryeministren e Serbisë, Ana Brnabic.

Për dallim nga shefja e Qeverisë së Serbisë, delegacionit të Kosovës, nuk i është ekspozuar flamuri i Kosovës, ndërkohë që në tavolinën e palës kosovare është vendosur edhe emërtimi i Kosovës me fusnotë.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: