Home / Kronika / Ambasada e SHBA thirrje shtetasve amerikanë: Shmangni vendet e protestës

Ambasada e SHBA thirrje shtetasve amerikanë: Shmangni vendet e protestës

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, u ka kërkuar shtetasve amerikanë që gjenden në Tiranë, të mbajnë një profil të ulët të shtunën gjatë protestës së paralajmëruar të opozitës. Ambasada u bën thirrje të shmangin vendet ku opozita do organizojë protestën, siç është qëndrimin përpara Kryeministrisë, sheshit “Skënderbej” dhe sheshit “Nënë Tereza”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: