Home / Kronika / Shembje në Peshkopi-Kukës, rrëshqitje toke nga reshjet e dendura

Shembje në Peshkopi-Kukës, rrëshqitje toke nga reshjet e dendura

Ekspertët e Ministrisë së Mbrojtjes thonë se dëmi është shumë i madh dhe duhet ndërhyrja e Autoritetit të Rrugëve.

Në segmentin Trebisht-Doganë Maqedoni po punohet ende për hapjen e rrugës pas bllokimit nga rrëshqitja e tokës një ditë më parë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: