Home / Ekonomia / Projektet infrastrukturore-BEI 700 mln euro për Ballkanin Perëndimor në 2018

Projektet infrastrukturore-BEI 700 mln euro për Ballkanin Perëndimor në 2018

Banka më e madhe e zhvillimit të Europës po planifikon të financojë rreth 700 milionë euro për vitin 2018 projektet në përmirësimin e infrastrukturës dhe rritjen e lidhjeve të transportit ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: