Home / Politika / PD: DASH e konfirmon, ndërtimi dhe resortet po pastrojnë paratë e drogës

PD: DASH e konfirmon, ndërtimi dhe resortet po pastrojnë paratë e drogës

Sipas Tabakut, raporti tregon edhe shkaqet.

“Shqipëria po gjeneron organizata të sofistikuara sa i takon krimit të organizuar duke përfshirë edhe drogën dhe trafikimin e saj, kontrabandën që favorizohet nga kontrollet e dobëta në doganë. Për rrjedhojë në një ekonomi informale, me para që vijnë nga jashtë në formën e remitancave e kanë shndërruar Shqipërinë në qendrën e operimit rajonal të krimit të organizuar dhe bazë të pastrimit të parave”, shton ajo.

Deputetja demokrate thotë se “raporti është një tjetër provë e asaj çfarë qeveria dhe sejmenët e saj fshehin duke provuar edhe një herë vërtetësinë e akuzave dhe kauzës së ngritur nga opozita”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: