Home / Kronika / I dënuar në Itali, Prokuroria nis verifikimet kryesisht për gjyqtarin Thanza

I dënuar në Itali, Prokuroria nis verifikimet kryesisht për gjyqtarin Thanza

Prokuroria e Tiranës ka nisur verifikimet kryesisht për anëtarin e Gjykatës së Lartë, Admir Thanza.
Një ditë më parë, në Komisionin e Posaçëm të Kualifikimit u mbajt seanca dëgjimore për gjyqtarin Thanza, i cili nga raporti i ONM rezultoi i dënuar në Itali për vjedhje.

Prokuroria i ka bërë edhe një kërkesë për marrjen e dokumentacionit Presidencës dhe KPK për gjyqtarin Thanza.

Leave a Reply

%d bloggers like this: