Home / Bota / Spanjë, hyn në komisariat me thikë dhe bërtet “Allahu Akbar”; policia e vret në vend

Spanjë, hyn në komisariat me thikë dhe bërtet “Allahu Akbar”; policia e vret në vend

Njëri prej policëve e ka qëlluar, duke e vrarë në vend. Viktima ka origjinë algjeriane dhe ishte 29 vjeç.

Leave a Reply

%d bloggers like this: