Home / Kronika / Thyhet e grabitet Katedralja e Korçës

Thyhet e grabitet Katedralja e Korçës

Personat që kanë kryer këtë akt, dyshohet se janë fshehur brenda ambienteve të Katedrales gjatë shërbesës së të dielës dhe kanë shfrytëzuar natën për ta grabitur.

Ky nuk është rasti i parë kur Katedralja e qytetit juglindor bie pre e grabitjeve apo edhe e zjarrvënies, ndërsa pas pak pritet edhe një reagim i priftit të Korçës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: