Home / Politika / Qëndrimi i LSI në Kuvend, Vasili: Tolerancë zero ndaj hajdutërisë

Qëndrimi i LSI në Kuvend, Vasili: Tolerancë zero ndaj hajdutërisë

One comment

  1. petrit, ben mir qe kerkon lufte pa kompromis ndaj koorupsjonit, ne cdo koh. por ju skini te drejt morale, si cizmaxhesha, juve dhe me dhjetra e qindra pushtetar te lsi kudo ku kan punuar ne sistemin shteteror si drejtus, ne ministri te ndryshme, ne tatime, dogana, e gjithfar drejtorish ne republiken e shqiperis, i kan punuar qindin, ati vendi e ati populli.
    shiko konmtrollet e shtetit, edhe pse esht drejtus nje person qe si ndjek drejtusit e lsi, se ka frik nga meta dhe monika se e len pa buk, megjithese edhe ai ka menduar per nje dit te keqe, kini len kokren e namit.
    prandaj le te flas nonje tjeter qe ka vjedhur me pak nga ju, se te ngercem esht e veshtir te gjesh.

Leave a Reply to Emigranti Cancel reply

%d bloggers like this: