Home / Politika / Finalizimi i reformës zgjedhore, objektiv i sesionit parlamentar

Finalizimi i reformës zgjedhore, objektiv i sesionit parlamentar

Sekretari i Përgjithshëm i PS-së, Taulant Balla duke folur në Asamblenë Kombëtare të pS tha se Finalizimi i reformës zgjedhore do të jetë objektiv i sesionit të ri parlamentar.

“Duhet të mbyllim adresimet e raportit të OSBE-ODIHR”, tha Balla.

Sa i përket votës së shqiptarëve që jetojnë jashtë Shqipërisë, Balla u shpreh se, “dua t’i garantoj që PS është e interesuar t’u mundësojë atyre votimin.

“Lufta kundër tepsisë ende vazhdon dhe ende se kemi fituar atë. Nuk kemi ende një regjistër të burimeve tona njerëzore dhe sekretariati këtë çështje do ta ketë primare. Jemi përpjekur të ngremë rrjetin e koordinatorëve dixhitalë”, tha Balla.

Sai përket punës së grupit parlamnetar, Balla u shpreh se, kryefjala ka qenë miratimi i ligjeve të reformës në drejtësi. Kuvendi ka përfunduar procesin e miratimit të kandiatëve të trupave të sistemit të ri në drejtësi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: