Home / Nga Facebook / Engjell Serjani : Arti i vertete e ben te pavdekshem

Engjell Serjani : Arti i vertete e ben te pavdekshem

Arti i vertete te ben te pavdekshem. Ne 73-vjetorin e lindjes se Artistit te Merituar skulptorit Stefan Papamihali, u çel sot ne Gjirokaster ekspozita personale e ketij artisti qe u nda nga jeta nje vit me pare. Njeriu vdes kur harrohet, prandaj Stefani nuk ka vdekur, sepse ne kete event erdhen miqte dhe koleget e tij nga Tirana, Gjirokastra, Janina….. I pranishem ne ceremonine e çeljas se ekspozites, Skulptori i Popullit Mumtaz Dhrami vleresoi larte krijimtarine artistike te Papamihalit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: