Home / Nga Facebook / Vladimir Marku: Ceshtjet e medha i trajtojne njerezit e medhenj

Vladimir Marku: Ceshtjet e medha i trajtojne njerezit e medhenj

Ceshtjet e medha te nje kombi jane ceshtje te medha te nje kombi pavaresisht se si i trajtojne politikanet.

Ceshtjet e medha te nje kombi nuk harrohen, nuk braktisen, aspirohen, ringjallen, dhe nje politikan, aq me teper nje politikan shqiptar, nuk mund te beje dy gjera njekohesisht:

Te luftoje per ceshtjet e medha dhe
Te luftoje per karrigen dhe llogarite e tij bankare

Prandaj, mos prisni qe politikanet t’i ngrene dhe t’i zgjidhin keto ceshtje. Aleanca e heshtur e politikaneve shqiptare per te mos i kerkuar, luftuar dhe zgjidhur keto ceshtje eshte UNIKE.

Politikanet fillojne me atdheun por perfundojne tek shilteu….

Une jam pesimist …sepse:

1. Ose duhet nje Emiljano Zapata
2. Ose duhet nje Spartak
3. Ose duhet nje Enver Hoxha

One comment

  1. Pershendes Zmarku,krye artikulli jot Ceshtjet e medha i trajtoin njerzit e medhenj, eshte me se e vertet,por ja me te madh njeri se Ismail Kadare ne skemi ,porky zotnia s’more asgje persiper,tregonketu te kjo gazet se si e propozoi Ate Zef pllumbi per president,por ky nuk pranoi per te. Zgjedhur problema e medha,sepse ishte i zene me monomentin emadhe te shkrimtarit te madhe,ku futi dhe gjuhen shqipe ne Mezin e gjuheve te medhe,simbas dekleratave te meparshme ne Vendin e dhjet,ndersa per shqiptaret kathen se kane ardhur ne shekullin e dhjete mbas serbeve si e shpjegoni ju z, marku.

Leave a Reply

%d bloggers like this: