Home / Kronika / “Bajri” bën bujë dhe në mediat holandeze

“Bajri” bën bujë dhe në mediat holandeze

Për arrestimet e grupit “Bajri” kanë shkruar edhe mediat holandeze. Sipas të përditshmes të këtij vendi “De Telegraaf”, një nga të arrestuarit në Holandë ‘ka në ndërgjegjen e tij dy vrasje”.
Nën titullin “Dy koka të krimit shqiptar arrestohen në Roterdam”, gazeta holandeze thotë se “këto arrestime tregojnë edhe një herë se kriminelët nga vendi ballkanik ndihen si në shtëpi në Holandë. Vitin e kaluar, policia ishte vënë në alarm për ndikimin e zgjerimit të shpejtë të shqiptarëve në Amsterdam dhe Roterdam në veçanti”.

Sipas njoftimit të policisë shqiptare të shtunën, të arrestuarit në Roterdam janë Behar Brajoviq (Bajri) dhe Samet Halluni dhe “De Telegraaf” shkruan se i pari është 45-vjeç dhe kushëriri i të arrestuarit kryesor dhe Halluni, 34 vjeç.

Por përveç kësaj, media holandeze thotë se grupi njihet dhe në Belgjikë, për shkak të një gabimi të shërbimeve të emigracionit. “Ata nxorën një nga të dyshuarit jashtë vendit, ndërkohë që duhej të bënte një dënim të gjatë”, mbyll shkrimin holandezja “Der Telegraaf”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: