Home / Politika / Politika shqiptare, pikëllim për ndarjen nga jeta të presidentit Bush

Politika shqiptare, pikëllim për ndarjen nga jeta të presidentit Bush

Ilir Meta@ilirmetazyrtar

Jam thellësisht i pikëlluar për ndarjen nga jeta të të 41 të George H.W. Bush. Ai ishte një burrë i madh shteti dhe një mbështetës i fortë i . Jam pranë familjes së tij dhe lutem së bashku me ta. Ai ishte një mik i madh e i shtrenjtë i .

See Ilir Meta’s other Tweets

“Përjetë mirënjohës për mbështetjen vendimtare për demokracinë në Shqipëri dhe sigurinë në Kosovë”, do të shtonte më tej kryetari i Partisë Demokratike dhe opozitës shqiptare, Lulzim Basha.

Një lajm i hidhur është cilësuar më tej nga kryeopozitari, ndërsa kreu i shtetit e vlerësoi si një burrë të madh shteti dhe një mbështetës të fortë të lirisë.

Lulzim Basha@lulzimbasha_al

Lajm i hidhur ndarja nga jeta e ish Presidentit të SHBA George HW Bush. Shqiptarët do ti jenë përjetë mirënjohës për mbështetjen vendimtare për demokracinë në Shqipëri dhe sigurinë në Kosovë. Mendimet e lutjet e mija janë me familjen Bush dhe popullin amerikan. U prehtë në paqe!

See Lulzim Basha’s other Tweets

“Jam thellësisht i pikëlluar për ndarjen nga jeta të Presidentit të 41-të të SHBA, George H.W. Bush. Jam pranë familjes së tij dhe lutem së bashku me ta. RIP”, shkruan më tej presidenti Meta.

“Lajm i hidhur ndarja nga jeta e ish-presidentit të SHBA, George HW Bush. Mendimet e lutjet e mia janë me familjen Bush dhe popullin amerikan. U prehtë në paqe!”, shton kryedemokrati Basha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: